Tilbygning og ombygning udført af lokale tømrer fra Løgstør

Skal du til at have lavet en ombygning i din bolig eller måske en tilbygning?

​Er tiden blevet moden til en ombygning af din bolig eller endda en tilbygning, stiller vi vores ekspertise til rådighed. Nørager Byg ApS har mange års erfaring med alt fra tagterrasser til udestuer. Det solide håndværk er vort varemærke. Vi bygger kun i de bedste materialer og sikrer, at dit projekt bliver nøjagtig, som du har tænkt det.

​Uanset hvilken ombygning eller tilbygning du drømmer om, er der utallige muligheder. Vi giver gode råd om udformning og materialer, før arbejdet går i gang. Ring til os og få en snak om træets mange muligheder.

Skal vinduer og døre matche til din nye ombygning eller tilbygning, så klarer vi også det.

Få et uforpligtende tilbud

Vil du have et tilbud eller en snak om dit projekt? Giv os et kald og fortæl mere, så tager vi en uforpligtende snak. Vi har base i Løgstør, og dækker Nibe området og omegn. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål omkring vores arbejdsproces, opgaver, priser eller noget helt fjerde.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din tømreropgave

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 40 59 54 97 eller send en mail til martin@noragerbyg.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.