Døre og vinduer

Kalder dine vinduer på professionelle hænder?

Hvis dine vinduer er gamle og slidte at se på, og hvis det ovenikøbet trækker ind i dit hjem, så er det måske ved at være tid til en udskiftning. Hos Nørager Byg ApS er vi de professionelle hænder, du har brug for, når vinduerne synger på sidste vers.

Vi tilbyder udskiftning af vinduer for private og erhvervskunder i Farsø, Løgstør, Nibe og omegn. Giv os et kald, hvis vi også skal komme forbi hos dig.

Spar på varmeregningen med nye vinduer

Hvis du vil spare på varmeregningen, så er en udskiftning af dine vinduer et oplagt sted at starte. Når vi monterer dine nye vinduer, så sørger vi nemlig for, at de er fuldt ud isolerede. Vi tilbyder både udskiftning og montering af vinduer efter mål, så du samtidig er sikker på at få en løsning, der passer til resten af huset.

Udskiftning af vinduer og tagrenovering er nogle af vores kerneopgaver, som vi har god erfaring med at udføre for en lang række kunder til fornuftige priser. Vi bestræber os altid på at være ærlige omkring vores arbejde, selv hvis vi mod forventning kommer til at lave en fejl. I så fald retter vi selvfølgelig op på den. Det er din garanti for tilfredshed.

Ring og hør mere om udskiftning af vinduer

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig et uforpligtende tilbud. Så vender vi hurtigst muligt tilbage med en pris på netop din opgave.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din tømreropgave

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 40 59 54 97 eller send en mail til martin@noragerbyg.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.