Tagrenovering udført af lokale tømrer fra Løgstør

Er det tid til en tagrenovering eller nyt tag?

Leder du efter en specialist i tagrenovering? Så er du kommet til det rette sted. Hos Nørager Byg ApS har vi god erfaring med al slags tagarbejde for private såvel som erhvervskunder. Noget af det, vi elsker mest ved vores arbejde, er muligheden for at komme ud og møde forskellige mennesker, hvad enten de kommer fra Løgstør, Farsø, Nibe eller omkringliggende byer. Vi ser frem til også at hjælpe dig.

Troværdighed er nøgleordet

Hvis taget ser slidt og gammelt ud, så kan resten af huset skinne nok så meget – det vil stadig efterlade et dårligt førstehåndsindtryk, hvis taget ikke er pænt at se på. Derudover er det vigtigt, at taget er godt isoleret, så du undgår et stort varmetab. Derfor er en tagrenovering en god investering for din bolig.

Hos Nørager ApS er renovering af tag et af vores helt store fagområder. Vi har mange kunder, som kommer til os for at få udført en tagreparation, fordi vi har flere års erfaring og vægter kvalitet meget højt, desuden tilbyder vi også udskiftning af vinduer, tilbygning og ombygning og meget mere.. Troværdighed er samtidig et af vores nøgleord. Når du vælger os, så kan du derfor være sikker på, at du få en ærlig mening, ligesom vi altid indrømmer, hvis vi begår en fejl – og retter op på den, indtil du er tilfreds med resultatet.

Ring og få et tilbud på tagrenovering

Vil du have en pris? Giv os et kald og fortæl mere om din kommende tagrenovering, så tager vi en uforpligtende snak. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål omkring vores arbejdsproces, opgaver, priser eller noget helt fjerde.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din tømreropgave

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 40 59 54 97 eller send en mail til martin@noragerbyg.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.